Novo v ponudbi za prevoze - tovornjak

Tovornjak Iveco z nosilnostjo 10.000kg

tovornjak iveco prevozVčasih se radi pošalimo, da velikost ni odločujoči faktor. Zagotovo temu ni vedno tako. Zato smo se tudi v podjetju Speedy prevozi odločili, da podjetje povečamo za novega člana.

Z letošnjim letom smo se odločili za nakup tovornjaka Iveco z nosilnostjo 10ih ton. Z našim novim tovornim vozilom bomo tako še lažje usklajevali potrebe naših strank, tako obstoječih, kot novih. Kapaciteta prevoženega tovora, ki smo jo do prej lahko prepeljali s kombijem, se tako z novim vozilom povečuje za petkratnik zmogljivosti, s katero smo razpolagali do prej. Naša osnovna ponudba in storitve, ki jih nudimo v podjetju se za naše stranke ne spremenijo bistveno. Razlika je le v tem, da za vas sedaj lahko prepeljemo še več.

Kot že v navadi, imamo tudi za tovornjak urejene vse potrebne papirje, licence, dodatno opremo za vse vrste prevozov po Sloveniji in tujini. Naše storitve za prevoz blaga do 1.5T ali 10T lahko koristite 24 ur na dan, vse dni v tednu, letu, brez izjeme!

Res da danes vsa nakupovalna središča ponujajo brezplačne lastne prevoze, vendar vam garantirano prepeljemo hitreje in bolj zanesljivo. Saj vse naše storitve opravljamo srčno.


Dobrodošel »velikan« v našo družino!


Ne odlašajte in nas kontaktirajte.


Lep pozdrav,
Ekipa Speedy prevozi


Cena storitve se obračuna glede na obseg prevoza, torej prevoženih kilometrov, razdalje ki jo pri storitvi opravimo med objektoma/objekti, količine prepeljanih predmetov, pohištva, blaga, same zahtevnosti storitve…Vsekakor pa bomo poskrbeli, da bodo naše cene konkurenčne drugim ponudnikom prevozov in da boste postali ena izmed naših zadovoljnih strank.

Novo v ponudbi za prevoze - tovornjak