Montaža in demontaža

Prevoz, selitev ali starega ali novega pohištva iz vašega doma na želeno mesto ali pa iz nakupovalnih središč v vaš dom

demontaža pohištvaZa vas opravljamo raznorazne prevoze pohištva, bele tehnike, gradbenega material in drugo, iz nakupovalnih središč v vaše domove oziroma na v naprej dogovorjeno razkladno mesto.

Speedy prevozi pohištvo vozimo nerazstavljeno oziroma v največjih možnih kosih, ki še dovoljujejo, da jih lahko varno in brez poškodb prenesemo in prepeljemo.

Montaže in demontaže izvajamo mednarodno, torej če kakega kosa pohištva ne morete kupiti v Sloveniji, pa ga imajo na zalogi v taistem nakupovalnem središču v kakšnih sosednjih državah, to za nas ne predstavlja nobenega izziva.


Prevoze garantirano opravimo po Sloveniji v 24ih urah, drugod po Evropi pa ne kasneje, kot v 48ih urah.


Res da danes vsa nakupovalna središča ponujajo brezplačne lastne prevoze, vendar vam garantirano prepeljemo hitreje in bolj zanesljivo. Saj vse naše storitve opravljamo srčno.


Ne odlašajte in nas kontaktirajte.


Lep pozdrav,
Ekipa Speedy prevozi


Cena storitve se obračuna glede na obseg prevoza, torej prevoženih kilometrov, razdalje ki jo pri storitvi opravimo med objektoma/objekti, količine prepeljanih predmetov, pohištva, blaga, same zahtevnosti storitve…Vsekakor pa bomo poskrbeli, da bodo naše cene konkurenčne drugim ponudnikom prevozov in da boste postali ena izmed naših zadovoljnih strank.

Montaža in demontaža